home bakkerij snelvriezers
snelvriezers

snelvriezers

Toepassing:

Snelvriezers worden ingezet om vers gemaakte producten zo snel mogelijk in te vriezen. Hoe sneller men invriest, hoe minder vochttransport er plaats vindt in het product.

Toegepast in: bakkerij

Techniek

Dankzij ventilatie gecombineerd met overgedimensioneerde invriescapaciteit kan de snelvriezer in een mum van tijd het product onder het vriespunt brengen.

Met onze jarenlange ervaring in de bakkerijsector hebben wij zelf deze snelvriezers ontwikkeld.

Daarbij gebruiken we alleen de beste koeltechnische materialen. De speciaal ontwikkelde electronica met digitaal display maakt het mogelijk om de temperatuur op de graad nauwkeurig in te stellen.

Tevens zorgt deze ervoor om zo uiterst effcient en energiebesparend mogelijk automatisch de verdamperunit te ontdooien zodat de verdamper altijd optimaal zijn rendement kan afgeven.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een snelvriezer-sturing met geïntegreerde temperatuursregistratie. Deze geeft een opslagcapaciteit van 2 jaar en kan de data eenvoudig met een USB-stick worden opgehaalt. Zo heeft u een perfect overzicht van uw installatie. Deze dynamische sturing is tevens ook voorzien van een ingebouwde web-server waardoor bekijken, opvragen en aanpassen van data en parameters op afstand mogelijk wordt.

 


Gerelateerde producten

Contact

Lannoo Koeltechniek Koeltechniek Lannoo BVBA
Balgerhoekstraat 24/25
8750 Wingene

051 65 80 64

koeltechnieken.lannoo@telenet.be

BTW 0644.816507