home bakkerij Vriescellen

Vriescellen


vriesceldeur

De bakker kan zijn afgewerkte producten meteen in de vriescel plaatsen. Deze zal in eerste instantie de producten snel gaan invriezen. Maar tegelijkertijd ook een zeer goede en lange bewaring van het product bieden.


De vriesunit

vrieskast

Er word enkel gekozen voor het beste materiaal op de markt! Semi-hermetische Duitse compressoren met stappenregelaar en drukgestuurde ventilatoren zorgen voor een 28% lagere energieverbruik in vergelijking met andere koelgroepen. Eveneens is de compressorruimte geluidsgeïsoleerd wat zorgt voor maar 43 dB. De stilste op de markt!De regelaar

Afbeelding van een thermometer De regelaar zorgt voor een zeer fijne afregeling van de installatie zowel temperatuur als vochtigheid worden nauwlettend in de gaten gehouden. De microprocessor berekent de benodigde ontdooitijd naargelang nodig is, wanneer de verdamper terug ijsvrij is word meteen gestopt met ontdooien om dan terug verder te gaan in vriesmodus, wat energie en efficiëntie ten goede komt.

De bakker geeft op ieder moment kijk op de temperatuur in de vriescel. Verder hoeven geen parameters of ingewikkelde programma's ingesteld worden. Bij lannoo is keep it simple een must!

Toch is er de mogelijkheid en bieden we een 2de regelaar aan met geïntegreerde temperatuursregistratie en webserver waardoor bekijken, opvragen en aanpassen van data en parameters op afstand mogelijk wordt.


Opbouw

* De panelen zijn telkens 10cm dik met PUR geïsoleerd (K-waarde = 0,223W/m²K). Voor de afwerking kan gekozen worden voor witte of inox- afwerking.

vrieskast * Voorzien van 10 cm dik geïsoleerde vloer met anti-slip laag die makkelijk gereinigd kan worden. Wanneer bedoeld is om met transpaletten in te rijden word de vloer met aluminium traanplaat uitgerust.

* Door te werken met een geïsoleerd vals plafond en wand in de cel creëren we een zachte en indirecte luchtbeweging rondom het product.

* Uitgerust met stootbanden en inox- stootprofiel aan uitblaaszone.

* Inbouw led-verlichting in vals plafond (6500 K per led lamp, zeer fel licht), laag energieverbruik.

* Vriescel is makkelijk samen te stellen, de binnenmaten verspringen per 30 cm. Dus 90,120,180,210,240,... cm. De hoogte is telkens 240 cm inwendig, 260 cm uitwendig.

* Vriesdeur standaard 80 x 200 cm met raamverwarming.


De voordelen

* Vriescel die zowel snel kan invriezen als goed en lang bewaren, geen gedoe met verschuiven van de shock- naar bewaarvriezer.
* Praktische bouwmethode, binnenmaten verspringen per 30 cm.
* Er kan makkelijk met karren ingereden worden.
* slimme ontdooiregeling.
* Door de vochtige koeling en geen rechtstreekse luchtverplaatsing op het product riskeert men geen uitdroging, kwaliteitsverlies of verkleuring!
* Snelle service aan een scherpe prijs
* Lange levensduur en betrouwbaarheid ( reeds installaties 25 jaar draaiend)
* Laag energie verbruik door slimme en stille vriesunit
* Goed en simpele sturing, geen gedoe met instellingen en programmatie.


Installatievoorbeelden

Klik om de afbeelding te vergroten

Vriescel inox - klik om te vergroten Vriescel inox - klik om te vergroten
Bewaarkast - klik om te vergroten Bewaarkast - klik om te vergroten
Bewaarkast - klik om te vergroten Bewaarkast - klik om te vergroten
Bewaarkast - klik om te vergroten Bewaarkast - klik om te vergroten
Bewaarkast - klik om te vergroten Vriesceldeur - klik om te vergroten
Bewaarkast - klik om te vergroten Vriesceldeur - klik om te vergrotenGerelateerde producten

Contact

Lannoo Koeltechniek Koeltechniek Lannoo BVBA
Balgerhoekstraat 24/25
8750 Wingene

051 65 80 64

koeltechnieken.lannoo@telenet.be

BTW 0644.816507