home bakkerij Vrieskasten

Vrieskasten


De Vrieskastinstallatie

vrieskast

Kiezen voor een vrieskastinstallatie van Lannoo is proeven van 2 werelden! De installatie is zo opgebouwd dat er geen apart shock- vriessysteem meer nodig is wat de bakker een hoop werk bespaart, nu hoeft die niet telkens zijn platen te verwisselen van shock- naar bewaarvriezer. Lannoo heeft een vriezer ontwikkelt die snel invriest, maar tegelijkertijd ook een zeer goede bewaring van het product biedt! Op deze manier mogen de bakkersplaten blijven in dezelfde vrieskast.


De vriesunit

vrieskast

Er word enkel gekozen voor het beste materiaal op de markt! Semi-hermetische Duitse compressoren met stappenregelaar en drukgestuurde ventilatoren zorgen voor een 28% lagere energieverbruik in vergelijking met andere koelgroepen. Eveneens is de compressorruimte geluidsgeïsoleerd wat zorgt voor maar 43 dB. De stilste op de markt!
De regelaar

vrieskast

De regelaar zorgt voor een zeer fijne afregeling van de installatie zowel temperatuur als vochtigheid worden nauwlettend in de gaten gehouden. De microprocessor berekent de benodigde ontdooitijd naargelang nodig is, wanneer de verdamper terug ijsvrij is word meteen gestopt met ontdooien om dan terug verder te gaan in vriesmodus, wat energie en efficiëntie ten goede komt.

De bakker geeft op ieder moment kijk op de temperatuur in de vrieskast. Verder hoeft de bakker geen parameters of ingewikkelde programma's in te stellen. Bij lannoo is keep it simple een must!

Toch is er de mogelijkheid en bieden we een 2de regelaar aan met geïntegreerde temperatuursregistratie en webserver waardoor bekijken, opvragen en aanpassen van data en parameters op afstand mogelijk wordt.Opbouw

* De panelen zijn telkens 10cm dik met PUR geïsoleerd (K-waarde = 0,223W/m²K). Voor de afwerking kan gekozen worden voor witte of inox- afwerking.

* We bieden onze klanten meestal grote deuren aan in plaats van kleine, dit geeft als voordeel dat er meerdere bakkersplaten voorzien kunnen worden. De deuren hebben een afmeting van 62 x 170 cm. Per deur kan men 20 bakkersplaten van 60x80 cm of 40 bakkersplaten van 40 x 60 cm plaatsen. De inox geleiders zijn verstelbaar per 1,5cm.

* Er kan al een vrieskast zijn beginnend van een 1 deurs-vrieskast tot oneindig. telkens verspringen met 90 cm per deur. De vrieskasten zijn inwendig 90 cm breed en 210 cm hoog.

vrieskast * Door te werken met een geïsoleerd vals plafond en wand in de kast creëren we een zachte en indirecte luchtbeweging rondom het product.

* Er wordt geen gebruik gemaakt van een vrieskast op poten maar de vrieskast staat op roosteringsbalken, op deze manier kan er lucht circuleren rondom de vrieskast om condensatie tegen te gaan. Deze word onderaan afgewerkt met een witte plint zodat geen vuil onder de kast kan komen, wat bij poten wel het geval is.

* Stevige sluiting met raamverwarming, dit optimaliseert het dagelijks gebruik!


De voordelen

vrieskast * Vrieskast die zowel snel kan invriezen als goed en lang bewaren, geen gedoe met verschuiven van de shock- naar bewaarvriezer
* Praktische bouwmethode, kan aangebouwd worden +90 cm/deur
* Door de grote deuren, kunnen veel platen geplaatst worden 20 platen per deur (60x80cm)
* Slimme ontdooiregeling
* Door de vochtige koeling en geen rechtstreekse luchtverplaatsing op het product riskeert men geen uitdroging, kwaliteitsverlies of verkleuring!
* Snelle service aan een scherpe prijs
* Lange levensduur en betrouwbaarheid (reeds installaties 25 jaar draaiend)
* Laag energie verbruik door slimme en stille vriesunit
* Goed en simpele sturing, geen gedoe met instellingen en programmatie.Installatievoorbeelden

Klik om de afbeelding te vergroten

Vrieskast installatievoorbeeld - klik om te vergroten Vrieskast installatievoorbeeld - klik om te vergroten
Vrieskast installatievoorbeeld - klik om te vergroten Vrieskast installatievoorbeeld - klik om te vergroten

Gerelateerde producten

Contact

Lannoo Koeltechniek Koeltechniek Lannoo BVBA
Balgerhoekstraat 24/25
8750 Wingene

051 65 80 64

koeltechnieken.lannoo@telenet.be

BTW 0644.816507