Het hart van een goede organisatie achter de schermen van de bakkerij is ongetwijfeld te kunnen werken met betrouwbaar en kwalitatief materiaal. Dit bepaalt grotendeels de kwaliteit van uw producten en de naam en faam van uw bakkerij!
Met onze jarenlange ervaring in de bakkerijsector ontwikkelen wij zelf snelvriezers, bewaardiepvriezers en klimaatkasten, waar de kwaliteit van het product centraal staat! In die zin zijn onze vele bakkersklanten onze trouwste vertegenwoordigers geworden!
Drie generaties vakkennis sinds 1965.
Lange termijn klantenrelatie.
Altijd bereikbaar
24/24, 7/7.
Passie voor afwerking en kwaliteit.
De installatie is zo opgebouwd dat een apart shock- vriessysteem overbodig is, wat de bakker een hoop werk bespaart. Het verplaatsen van bakkersplaten van shock- naar bewaarvriezer is dus verleden tijd.
De vrieskast vriest aan snel tempo in en levert tegelijkertijd een zeer goede en langdurige bewaring van het product op!
Voor het bewaren van patisserie producten en deegstukken.
De bakker kan zijn afgewerkte producten meteen in de vriescel plaatsen. Deze zal in eerste instantie de producten snel tot in de kern invriezen en tegelijk een zeer goede en langdurige bewaring van het product bieden.
Voor het bewaren van patisserie producten en deegstukken.
Klimakasten zijn speciaal ontwikkeld om afgewerkte patisserie optimaal in te bewaren.
Omdat ze standaard uitgerust worden met een door ons ontworpen vochtigheids- en temperatuurregeling, zijn ze perfect afgestemd op de afgewerkte producten. Dit garandeert een perfecte bewaring gedurende meerdere dagen.
Ook chocolade bewaarkasten met een regelbare temperatuur en droge vochtigheid van 55% behoren tot de mogelijkheden.
Met deze Klima Plus cel kan de bakker zijn broodassortiment voorbakken en gedurende meerdere dagen bewaren. Ook recovery, dit is het geleidelijk laten ontdooien van producten uit de diepvrieskast om ze daarna opnieuw te doen rijzen, is geen enkel probleem met deze installatie.
De deegproducten vertonen geen uitdroging of kleurverlies door het hoge vochtigheidsgehalte van 92 %. Hierdoor blijven originele vorm en smaak van het product behouden.
De geklimatiseerde werktafel zal uw favoriete werkinstrument worden.
De speciaal ontwikkelde elektronica voor deze werktafels zorgt ervoor dat zowel de vochtigheid als de temperatuur perfect afgestemd is op het product zodat u uw afgewerkte producten meerdere dagen perfect bewaren. Ook voor een lange tijd pralines bewaren vormt voor dit toestel geen probleem!
De geklimatiseerde werktafels zijn in- en uitwendig volledig afgewerkt in inox en voorzien van een automatisch ontdooisysteem.
Balgerhoekstraat 24/25, 8750 Wingene
info@lannoo-koeltechniek.be
051 65 80 64
© LANNOO KOELTECHNIEK – POWERED BY ONLINE2BUSINESS