Koeltechniek lannoo

In 1965 werd de zaak opgericht door Eric Lannoo, na enkele jaren praktische kennis te hebben opgedaan in een bedrijf van commerciële- en industriële koeltechnieken. Door de gedreven aanpak steeg het klantenbestand al snel en later trad zoon Henk mee in de zaak. Sinds 2012 trad ook Anthony in de zaak, waarbij de 3de generatie verzekerd is.

Koeling is nog steeds het belangrijkste onderdeel van de activiteiten van koeltechniek Lannoo, maar het bedrijf heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in airco & warmtepompen en koelwagenverhuur.

Drie generaties vakkennis sinds 1965.

Lange termijn klantenrelatie.

Google-reviews:

Altijd bereikbaar
24/24, 7/7.

Passie voor afwerking en kwaliteit.

Service

Ons paradepaartje zijn onze modern ingerichte servicewagens waarmee we te allen tijde snelle interventies garanderen.

Alle courante onderdelen zijn zelfs meteen voorzien in onze servicewagens waardoor we onnodige wachttijden en verplaatsing kunnen uitsluiten.

Tevens hebben we een grote hoeveelheid aan wisselstukken in eigen voorraad beschikbaar zo kunnen we onze klanten efficiënt en snel helpen bij een storing, dit 7/7 en 24/24.

Onderhoud

Eens we een installatie hebben verwezenlijkt kan de klant ervoor kiezen om geregeld een onderhoud door ons te laten uitvoeren. Indien gewenst kan ook een onderhoudscontract op maat verkregen worden.

Wij contacteren de klant persoonlijk op na een jaar of de periode die is afgesproken, of er mag langs gekomen worden voor het onderhoud. De klant hoeft op deze manier zelf geen rekening te houden met het onderhoud van zijn installatie(s).

Door geregeld het onderhoud door ons te laten uitvoeren kan slijtage, te hoge energiefactuur, geluidsoverlast, enz. eerder voorkomen worden en blijft uw installatie tip top in orde!