Op maat gemaakte koelcellen en koelinstallaties in Evergem

Wenst u een koelcel in uw keuken of leefruimte, maar zo onopvallend mogelijk? Wij hebben de oplossing. Wij bieden u een koelcel die perfect aan uw wensen en verlangens is aangepast.


De koelcel wordt afgewerkt in dezelfde stijl van uw interieur. Dit kan zowel greeploos of met dezelfde siergreep als uw kastdeuren.

Wanneer koude en schoonheid elkaar ontmoeten!

Wij plaatsen op maat gemaakte koelcellen in regio Evergem en Ertvelde, Sleidinge, Kluizen.

Drie generaties vakkennis sinds 1965

lange termijn relatie

Altijd bereikbaar 24/24, 7/7

Passie voor afwerking en kwaliteit

Koelcel op maat voor particulier en professional in Evergem

U heeft graag een ruime voorraad in huis en houdt van verse producten, maar uw koelkast volstaat niet om alles netjes te stockeren? Dan zorgt een koelcel voor de nodige gekoelde ruimte. Eveneens kunnen we een aangepaste rekstelling voorzien om de koelcel ten volle te benutten.

Een 15-tal jaar terug begon een koelcel in huis zich meer en meer aan te dienen. We slaagden erin deze koelcellen discreter in het interieur te installeren, kwalitatiever af te werken, gebruik te maken van een zélf ontworpen en stille koelverdamper met uniek regel- en ontdooisysteem die garant staat voor een optimale vochtigheid zodat uw producten langer vers blijven. Dit maakt dat we op de dag van vandaag pionier zijn in het installeren van koelcellen in residentiële woningen in Evergem en Ertvelde, Sleidinge, Kluizen.

Techniek

Indien men lagere temperaturen wenst is dit perfect mogelijk door een koelcel te plaatsen.

Temperatuur regelbaar tussen 1 à 10°C.

Koele berging of frigokamer in Evergem

Vroeger beschikte de woning standaard over een frisse kelder. Een volwaardig alternatief is de koele berging met koelsysteem waar een aanzienlijke voorraad in een frisse ruimte kan bewaard worden. Groenten, fruit maar ook aardappelen zullen veel langer smakelijk blijven. Dranken staan altijd fris.

Techniek

Door het plaatsen van een koelsysteem in de te koelen ruimte bekomt men het equivalent van een constante keldertemperatuur.

De temperatuur is regelbaar tussen +10 a 16 °C.